Victoria wint regionale Junior Speaking Contest

Ga terug

Sinds enkele jaren organiseert het Nuffic de Junior Speaking Contest voor leerlingen uit de 2e en 3e klas tto. De leerlingen dragen hun eigen speech in het Engels voor en beantwoorden vragen van het question panel. Deze jury beoordeelt de speeches op inhoud, originaliteit, presentatie en overtuigingskracht.

Dit jaar vond de regionale ronde op 7 maart plaats op het Mendel College te Haarlem. Mevrouw Render heeft de leerlingen voor deze contest voorbereid. N.a.v. het thema 'What makes the world go round' hebben Leona Huizinga (at2) en Victoria Wolf (at3) hun speech voorbereid en voorgedragen voor een volle aula met docenten, ouders en leerlingen.

De jury was erg tevreden over het niveau van de 22 speeches, maar het was Victoria die met haar speech “The unknown, and our curiosity towards it” de 1e prijs binnenhaalde bij de 3e jaars tto-leerlingen.
We zijn erg trots op beide dames die met veel zelfvertrouwen en overtuiging hun speech gaven!

Als winnares van de regionale ronde  mag Victoria op 17 april 2019  meedoen met de nationale finale in theater ‘de Lieve Vrouw’ in Amersfoort. Wij wensen haar heel veel succes met de voorbereidingen!

Meer lezen over de Junior Speaking Contest? Klik hier.

 

 

Ga terug